На Вінничині міліціонери організували для школярів екскурсію до музею "Мій край - Поділля"

На Вінничині міліціонери організували для школярів екскурсію до музею "Мій край - Поділля"

22.03.15 10:09 0 681
На початку весняних канікул вінницькі правоохоронці організували дітям екскурсію до музею. Профілактична робота з дітьми приносить позитивні результати – цьогоріч у порівнянні з минулим роком на третину зменшилась кількість правопорушень, скоєних неповнолітніми.

група школярів віком від 14 до 18 років побувала в одному з найцікавіших місць Вінниці – музеї «Мій край – Поділля».

Діти ознайомилися з історією Подільського краю, видатними людьми Вінниччини, міліціонерами, які загинули під час виконання службових обов'язків .

Учні з цікавістю розглядали усі експонати та слухали розповідь екскурсовода. Діти побували у виставкових залах, де представлена роботи майстрів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Вінниччини.

Під час екскурсії дітей ознайомили з діяльністю та історією підрозділів органів внутрішніх справ Вінниччини: державтоінспекції, карного розшуку, громадської безпеки, відділу боротьби з організованою злочинністю, слідства, дільничних інспекторів.

Великий інтерес викликали у підлітків матеріали, присвячені міліціонерам-учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, воїнам-афганцям.

Після завершення заходу діти захоплено ділилися враженнями від екскурсії.

За словами начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС Ігоря Порохового, організація дозвілля дітей є надзвичайно важливою у системі виховання дітей, формування у них моральних цінностей. Профілактична робота з дітьми приносить позитивні результати – цьогоріч у порівнянні з минулим роком на третину зменшилась кількість правопорушень, скоєних неповнолітніми.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Іршаві побудують ...

КОМЕНТАРІ