На українському тижні моди представили колекцію стародавнього українського одягу

На українському тижні моди представили колекцію стародавнього українського одягу

22.03.15 15:53 0 642
У рамках 36-го тижня моди, що триває у Києві, відбулась презентація проекту «Витоки», що представив спеціально зібрану колекцію українських національних костюмів від музею Івана Гончара. Речі з приватних колекційвперше з’явилися на подіумі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".















* ? ? < ? || > 1/8 ... ? вимкнути підписи вимкнути підписи

Одраз після демонстрації українських костюмів свою колекцію представила і фіналістка національного конкурсу молодих дизайнерів Яна Червінська.

«Яна показала цілком сучасну колекцію, але технології, які вона використовувала дуже старовинні. Це валяння, витинанки та інші. Такі несподівані колаборації – одне з найважливіших соціальних, а можливо, й професійних завдань українського тижня моди – не просто знайомити з українським національним костюмом як із важливою складовою національної ідентичності, а й інтегрувати спадщину в сучасне життя», – розповіла організаторка Ukrainian fashion week Ірина Данилевська.











* ? ? < ? || > 1/6 ... ? вимкнути підписи вимкнути підписи

36-й Ukrainian Fashion Week триватиме з 18 по 25 березня. Цьогоріч організатори обрали символічне гасло – Next Step. Упродовж 8 днів свої колекції покажуть 62 дизайнери, відбудуться 45 показів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська облрада ...

КОМЕНТАРІ