Волинські лісівники передали українським військовим позашляховик

Волинські лісівники передали українським військовим позашляховик

23.03.15 11:51 0 736
20 березня 2015 року начальник Волинського управління лісового та мисливського господарства свободівець Василь Мазурик передав автомобіль позашляховик "Нісан" для потреб бійців 46 добровольчого батальйону спеціяльного призначення Збройних Сил України "Донбас", які перебувають на передовій у прифронтовій зоні.

Купити транспортний засіб вдалося за кошти волинських лісівників.

Урочиста передача автомобіля відбулася біля центрального офісу Волинського управління лісового та мисливського господарства. Начальник управління Василь Мазурик вручив ключі від транспортного засобу бійцеві 46 добровольчого батальйону спеціяльного призначення ЗСУ "Донбас". Також бійцям передали продукти харчування.

"Ми звернулися до управління лісового господарства про можливість надання допомоги для бійців, які перебувають на передовій у зоні АТО. Уже близько року ми воюємо й знаємо, які автомобілі краще підходять для виконання бойових завдань. Цей позашляховик знадобиться воякам", – зазначив боєць батальйону "Донбас".

Освятив автомобіль та благословив його пасажирів у неблизьку дорогу на Донбас капелан батальйону спеціяльного призначення "Січ" отець Олександр Вронський. Він прочитав молитву, благословив бійців та побажав їм щасливого та переможного повернення додому.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: за ...
Наступна новина: За фактом інциденту на ...

КОМЕНТАРІ