У Житомирі міліція затримала серійних квартирних злодіїв

У Житомирі міліція затримала серійних квартирних злодіїв

24.03.15 11:31 0 629
Правоохоронці затримали двох місцевих мешканців одразу після вчинення ними крадіжки з помешкання жительки обласного центру. Нині встановлено причетність молодиків вчинення більше десяти квартирних крадіжок.

Працівники Житомирського міськвідділу міліції просто на вулиці затримали двох чоловіків з пакунками речей, щойно викрадених з приватного будинку.

- Затримання підозрюваних, двох місцевих мешканців віком 29 та 30 років, стало результатом спеціальних заходів, проведених оперативниками карного розшуку під час розкриття низки раніше зареєстрованих крадіжок із осель місцевих жителів, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.

Затримані раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Окрім того, обидва наркозалежні.

Під час розслідування було встановлено, що чоловіки з початку року причетні до вчинення більше десяти квартирних крадіжок в обласному центрі. Вони потрапляли у помешкання, розташовані на перших поверхах й у приватних будинках, відтиснувши або розбивши металопластикові вікна. Звідти забирали все цінне та розпродували його на столичних ринках.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. 21 березня судом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ