Міліція кваліфікувала черговий вибух в Одесі як теракт

Міліція кваліфікувала черговий вибух в Одесі як теракт

24.03.15 11:16 0 580
Вибух, який стався в ніч з 22 на 23 березня в житловому будинку на вулиці Геранієвій в Одесі, міліція кваліфікувала як терористичний акт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Одеській області. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України», – мовиться в повідомленні.

За попередніми даними, спрацював саморобний вибуховий пристрій біля вхідних дверей на першому поверсі, де розташовані нежитлові офісні приміщення. В результаті інциденту пошкоджень зазнали орендовані приватними організаціями приміщення і квартири на верхніх поверхах. Вибуховою хвилею вибито шибки у вікнах. Постраждалих в результаті вибуху немає.

Як стало відомо Радіо Свобода, від вибуху в цій будівлі постраждав офіс волонтера Алевтини Короткої, який вона орендує з 2011 року. Організація «Парадигма 12», яку очолює жінка, переважно займалася допомогою інвалідам, а близько двох місяців тому почала опікуватися українськими військовими, а саме «Добровольчим батальйоном ОУН».

В Одесі останнім часом почастішали вибухи. Тамтешня міліція називає це спробами посіяти паніку серед населення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ