На Тернопіллі до будівництва об’єктів оборони на Сході долучатимуться усі РДА

На Тернопіллі до будівництва об’єктів оборони на Сході долучатимуться усі РДА

24.03.15 11:51 0 692
Перелік необхідної техніки, будівельних матеріалів, предметів побуту, продуктів для забезпечення організаційної роботи щодо зведення семи фортифікаційних укриттів під Артемівськом Донецької області склали тернопільські будівельні компанії, які братимуть безпосередню участь у роботах. Відтак, їх розподілять між відповідними структурами області та міста.

Про це повідомили під час наради, яку 23 березня провів виконувач обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак. Участь у ній взяли представники будівельних компаній Тернопільщини.

«Кожний голова РДА буде закріплений за певним об'єктом, - зазначив Іван Крисак. – Завдання забезпечення обороноздатності на Сході стосується усіх. Ті, хто вирушать на місце і будуть брати безпосередню участь у процесі, виконують найважливішу функцію. Решту будівельних компаній, відповідних структур міста, області, а також підприємців та аграріїв повинні виділити необхідну допомогу. Обов'язковим моментом є забезпечення цілодобової охорони об'єктів».

Робоча група з Тернопільщини 25 березня вирушить на Донеччину для вирішення організаційних питань, додав виконувач обов'язків голови ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Консультації для ...

КОМЕНТАРІ