Про безпеку школярів під час канікул дбатимуть тернопільські міліціонери

Про безпеку школярів під час канікул дбатимуть тернопільські міліціонери

24.03.15 11:10 0 560
На Тернопільщині, як по всій Україні, розпочалися профілактичні заходи під назвою «Канікули». Їх основна мета – профілактика вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень, недопущення втягнення їх в протиправну діяльність. Операція триватиме до 5 квітня.

Правоохоронці спільно з службами у справах дітей міськрайдержадміністрацій, органів освіти, науки та громадськості виявлятимуть дітей, що залишилися без нагляду дорослих. Перевірятимуть дотримання закладами торгівлі вимог законодавства щодо заборони продажу дітям алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. Особи, які продають дітям алкоголь або тютюнові вироби, притягуватимуться до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час весняних канікул правоохоронці також будуть перевіряти заклади, які надають послуги у сфері розваг та заклади громадського харчування щодо дотримання обмежень перебування в них дітей в нічний час.

Значну увагу приділятимуть і профілактичній роботі серед неповнолітніх. Також будуть займатися організацією цікавого та корисного дозвілля для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей-переселенців.

І ви, шановні батьки, не полінуйтеся нагадати дітям основні правила безпечної поведінки під час канікул. Це допоможе уникнути неприємностей та убезпечить вашу дитину від необдуманих вчинків.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі психологи ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ