У Рівненській області співробітники Служби порятунку опікуються безпекою громадян,що проживають у сільській місцевості

У Рівненській області співробітники Служби порятунку опікуються безпекою громадян,що проживають у сільській місцевості

24.03.15 13:12 0 731
З настанням теплої пори року на території Демидівського району почастішали випадки виникнення пожеж в екосистемах. Займаючись господарською діяльністю громадяни не усвідомлюючи небезпеки, спалюють суху траву та рослинність, що може привести до пожеж із значними матеріальними збитками.

Тож, аби запобігти та попередити надзвичайні ситуації та пожежі, які характерні для регіону, рятувальники ДПРП-1 ДПРЗ-4 ГУ ДСНС України у Рівненській області 23 березня провели комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору Боремельської сільської ради Демидівського району. Разом з представниками соціальних служб здійснили 46 подворових обходів житлового сектору та роз’яснили 137 особам правила пожежної безпеки.

Під час рейду особлива увага приділялась тим, хто опинився в складних життєвих умовах і потребує соціальної підтримки. Це багатодітні сім’ї, самотні люди похилого віку, інваліди.

В житлових будинках цих людей фахівці провели огляд домоволодінь, під час якого було виявлено недоліки, що можуть привести до пожежі та навчили, як необхідно діяти на випадок виникнення пожежі. Під час відвідин осель кожному господарю вручалися пам’ятки безпеки, в яких зазначені основні недоліки, що допускаються при монтажі та експлуатації електрообладнання й пічного опалення.

Демидівський РС

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Нововолинську ...
Наступна новина: Тернопіль: парк для занять ...

КОМЕНТАРІ