У Рівненській області рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектору

У Рівненській області рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектору

24.03.15 12:08 0 705
З початку 2015 року в області виникло 315 пожеж, на яких виявлено загиблих 16 осіб з яких 1 дитина. Тому 23 березня в місті Рівне працівниками ДПРЗ-3 ГУ ДСНС України у Рівненській області проведено відпрацювання житлового сектору на території обслуговування ЖКП «Сонячне».

Метою таких відпрацювань є попередження виникнення пожеж, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті. У ході відпрацювання особливу увагу рятувальники приділяли особам, що відносяться до групи підвищеного ризику - самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, осіб, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки. Вищезгаданим громадянам вручено листівки, плакати та пам’ятки з правилами пожежної безпеки. Також під час рейду рятувальники звертали увагу на стан пожежної безпеки в житлових будинках — стан електропроводки, шляхів евакуації, ліфтових шахт, підвалів тощо. У разі виявлення порушень показували, як їх усунути працівникам ЖКП, іншим балансоутримувачам та господарям осель.

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області звертається до усіх мешканців з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером 101 або 112!

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України

у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині подякували ...

КОМЕНТАРІ