У Рівненській області зупиняйся з дотриманням ПДР,поважай інших учасників дорожнього руху (+фото)

У Рівненській області зупиняйся з дотриманням ПДР,поважай інших учасників дорожнього руху (+фото)

24.03.15 11:22 0 636


Працівники Державтоінспекції на території області проводять профілактичні заходи «Зупинка та стоянка»

Останнім часом все частіше небайдужі громадяни акцентують увагу на проблеми паркування транспортних засобів, в першу чергу на вулицях обласного центру.

З метою підвищення дисципліни водіїв у частині дотримання Правил дорожнього руху під час зупинки та стоянки транспортних засобів керівництвом Державтоінспекції прийнято рішення щодо проведення в області з 20 березня цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Зупинка та стоянка».

Основна мета даних заходів — забезпечення безпеки дорожнього руху, збільшення пропускної здатності автомобільних доріг, зниження заторів на вулично-дорожній мережі, безперешкодного руху пішоходів, а також створення умов для безперешкодного руху транспортних засобів оперативних і спеціальних служб,- зауважив начальник УДАІ УМВС України в Рівненській області Олександр Семенюк.

Триватимуть заходи до 19 квітня поточного року.

Також повідомляємо, що на в місті Рівне відсутня комплексна схема організації дорожнього руху, яка повинна передбачати дислокацію технічних засобів регулювання дорожнього руху. Водночас більшість заборонних дорожніх знаків, зокрема, 3.34 «Зупинку заборонено» та 3.35 «Стоянку заборонено», встановлені багато років тому, окремі з яких не відповідають вимогам норм, правил та стандартів. Тому в ході проведення заходів працівниками ДАІ проводиться ревізія дорожніх знаків 3.34 та 3.35, які встановлені на вулично-дорожній мережі обласного центру.

Керівництво Державтоінспекції області закликає жителів міста Рівне висловити свої пропозиції щодо удосконалення розміщення дорожніх знаків, які забороняють зупинку чи стоянку транспортних засобів.

Пропозиції з даного питання громадяни можуть направити на електронну адресу rivne.dai@gmail.com.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ