На Львівщині з органів внутрішніх справ звільнені працівники ДАІ,котрі вимагали у водія неправомірну вигоду

На Львівщині з органів внутрішніх справ звільнені працівники ДАІ,котрі вимагали у водія неправомірну вигоду

24.03.15 11:44 0 723
Наказом ГУМВС України у Львівській області, «за грубі порушення положень Закону України «Про міліцію», наказів МВС України, дискредитацію звання працівника ОВС, що проявилась у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди, двох працівників відділу ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ.

Нагадаємо, 18 березня працівники Служби безпеки України під час отримання неправомірної вигоди затримали керівника та інспектора відділу ДАІ.

Слідством встановлено, що працівники ДАІ вимагали неправомірну вигоду у сумі три тисячі гривень за непритягнення до відповідальності водія, котрий, 15 березня, у місті Стрий, керуючи автомобілем Сітроєн, скоїв ДТП.

За фактом вимагання неправомірної вигоди прокуратурою Львівської області розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.14 (готування до злочину) та ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Національна академія ...
Наступна новина: У Львові до середи можна ...

КОМЕНТАРІ