На Форумі місцевого самоврядування у Львові обговорять децентралізацію освіти

На Форумі місцевого самоврядування у Львові обговорять децентралізацію освіти

24.03.15 11:24 0 643
У п'ятницю, 27 березня, у рамках ІІІ Всеукраїнського форуму місцевого самоврядування відбудеться обговорення децентралізації освіти в Україні та питань належного врядування і якості життя мешканців.

Про це 23 березня інформує прес-служба ЛМР.

Участь у панельній дискусії з питань освіти візьмуть заступник міністра освіти і науки України Олег Дерев’янко, ад’юнкт-професор варшавського Інституту педагогічних досліджень д-р Ян Герчинський та доктор історичних наук, завідувач відділу новітньої історії та політики Інституту історії України НАН України Георгій Касьянов.

Питання належного врядування та якості життя мешканців обговорюватимуть Іріс Ґляйхманн – керівник проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» (GIZ), Юрій Піскалюк – менеджер програм Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа», Сергій Панцир – керівник центру соціального партнерства та лобіювання НаУКМА, експерт Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні».

До участі в обговореннях запрошують представників профільних громадських організацій та освітніх установ.

Нагадаємо, 26-27 березня у Львові відбудеться ІІІ Всеукраїнський форум місцевого самоврядування. Захід організовує Інститут міста, за ініціативи Львівської міської ради. У Форумі візьмуть участь визнані міжнародні експерти у сфері розвитку міст та муніципальної політики.Підтримку Форуму забезпечують Фонд Східна Європа, Програма USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», Програма Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування», Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, Програма ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», шведсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні», проект «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні», Інституту громадянського суспільства за підтримки представництва ЄС та Асоціація міст України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Рятувальники ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ