У Львові діти бійців АТО вчились виготовляти ляльки-мотанки

У Львові діти бійців АТО вчились виготовляти ляльки-мотанки

24.03.15 12:02 0 704
21 березня у світі відзначають Міжнародний день лялькаря. З цієї нагоди 20 березня управління соціального захисту Львівської міськради провело майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки для дітей з сімей учасників АТО та інших потребуючих сімей.

Захід проводився в приміщенні Галицького відділу управління соціального захисту Львівської міськради, – інформує прес-служба ЛМР.

«Дітки-учасники майстер-класу чемно і з цікавістю в очах повторювали всі рухи при виготовленні ляльки-мотанки. Дехто з них виготовляв її вперше. Однак, всі молодці, справились із завданням, і додому кожен пішов з лялькою-мотанкою, виготовленою власноруч», – розповіла працівник Галицького відділу соціального захисту, майстриня з виготовлення ляльки-мотанки Оксана Литвин.

Цей захід організовано в рамках акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний», за підтримки магазинів, які надали необхідні матеріали.

«Ми систематично намагаємось організовувати подібні заходи для дітей різних сімей, зокрема дітей із сімей учасників АТО, аби їх максимально забезпечувати цікавим та змістовним дозвіллям. Адже це приносить як спілкування з однолітками, так і набуття нових знань та навиків. Хочу подякувати всім, хто нас підтримує в цій ініціативі», – розповів начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Олексій Неділя.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі перелік ...
Наступна новина: На Вінничині викрито й ...

КОМЕНТАРІ