У Житомирі патрульні міліціонери затримали автовикрадача

У Житомирі патрульні міліціонери затримали автовикрадача

24.03.15 11:33 0 628
Правоохоронці не дозволили жителю Житомирського району зникнути на викраденій ним ВАЗівці. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом нині триває досудове розслідування.

Близько 3 години ночі 21 березня до міліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля з двору одного з багатоквартирних будинків міста. До місця події було направлено найближчий черговий наряд батальйону патрульної служби.

Дорогою міліціонери помітили на пустій вулиці автомобіль, за зовнішніми ознаками схожий на розшукуваний. ВАЗівка рухалася убік виїзду з міста.

Попри оголошену через гучномовець вимогу правоохоронців зупинити автівку, водій прискорив швидкість і спробував зникнути з поля їх зору. Про виявлення і переслідування автовикрадача патрульні повідомили до чергової частини міськвідділу.

У с. Клітчині Житомирського району водій ВАЗівки не справився з керуванням і з'їхав у кювет. Залишивши машину, чоловік невдало спробував утекти пішки і був затриманий правоохоронцями.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що автомобіль викрав 42-річний житель с.Клітчина. Затриманий ніде не працює, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Для подальшого з'ясування обставин чоловіка було доставлено до Житомирського міськвідділу міліції. Автомобіль повернуто власнику.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються накладенням значних штрафних санкцій, обмеженням або позбавленням волі строком від 3 до 5 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ