В Чернівецькій області зустріч з телеглядачами

В Чернівецькій області зустріч з телеглядачами

24.03.15 11:03 0 630
Про актуальні аспекти безпеки дорожнього руху розповідалось у 20-ти хвилинному ефірі телеканалу «Промінь».

Гість студії інспектор з питань профілактики безпеки дорожнього руху УДАІ УМВС України в Чернівецькій області старший лейтенант міліції Ігор Пастух звернув увагу глядацької аудиторії на транспортну дисципліну, культуру пішохідного руху, керування транспортними засобами, на заходи, які вживає Державтоінспекція для попередження дорожньо-транспортних пригод.

Акценти виступаючий зробив на проблемі дитячого дорожньо-транспортного травматизму, ролі у ній громадськості, педагогів, батьків. Загибель у ДТП двох неповнолітніх в області з початку року — підтвердження актуальності теми. Наразі про неї не слід забувати ще й тому, що під час весняних канікул кількість юних учасників дорожнього руху на вулицях і автошляхах збільшується, що потребує посиленого контролю з боку, насамперед, батьків, уваги водіїв, оскільки активізується велосипедний рух, більше дітей можна побачити на мопедах і скутерах. Про це працівники ДАІ нагадують і на зустрічах в навчальних закладах.

Йшлось також про дотримання водіями правил паркування транспортних засобів, штрафні санкції за порушення правил дорожнього руху, стан доріг, інші питання, що цікавлять автомобілістів, широкий загал учасників дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Закарпатті прокуратура ...

КОМЕНТАРІ