Вінничина: працівники ДАІ затримали 4 водіїв,які намагались «відкупитись» від адміністративної відповідальності

Вінничина: працівники ДАІ затримали 4 водіїв,які намагались «відкупитись» від адміністративної відповідальності

24.03.15 13:29 0 707
Протягом вихідних днів працівниками Державтоінспекції спільно з співробітниками ВВБ задокументували 4 факти спроби дачі «хабара», за не притягнення до адміністративної відповідальності.

У Піщанському районі за не складання адміністративного протоколу на водія, який керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння останній намагався дати неправомірну грошову винагороду працівникам ДАІ у розмірі 1000 грн. Цього ж дня 35 річний житель Піщанського району з метою уникнення відповідальності, за порушення вимог дорожнього знаку, намагався дати хабара працівнику ДАІ у розмірі 200 грн.

В неділю близько 5 години ранку в м. Вінниці по вулиці Келицькій, працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль «Рено», яким керувала 35 річна Вінниччина. Під час перевірки реєстраційних документів, вартові доріг помітили ознаки алкогольного сп’яніння у керманички та запропонували пройти обстеження на факт вживання алкоголю. Намагаючись уникнути відповідальності за ст. 130 КУпАП, жінка запропонувала інспекторам грошову винагороду у розмірі 500 грн.

Водій таксі порушуючи вимоги дорожнього знаку в м Вінниці по вул. Г. Успенського, був зупинений працівниками Державтоінспекції, намагаючись уникнути відповідальності запропонував неправомірну винагороду у розмірі 200 грн.

Дані події внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ