На Вінниччині демобілізовано понад 170 військових

На Вінниччині демобілізовано понад 170 військових

24.03.15 13:17 0 656
На Вінниччині демобілізація бійців, які були призвані на службу понад рік тому проходить планово. З території АТО вже повернулися 172 військовослужбовців. Це захисники Батьківщини, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період та поповнили ряди українського війська в рамках першої хвилі мобілізації .

Загалом по Україні до 1 травня додому приїдуть 35 000 військових, на Вінниччину – 1192 осіб. Як наголосив заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк під час щотижневої апаратної наради,цей процес є поступовим, щоб не залишити одразу увесь фронт без навчених та обстріляних в боях досвідчених бійців.

«Дуже хотілося б відпустити наших героїв додому одразу всіх, але найголовніше – інтереси захисту країни. Ворог може скористатись відсутністю найбільш підготовлених бійців і захопити нові території – цього допустити не можна. Нині першочергове завдання влади - забезпечити соціальний супровід тих, хто рік на Сході України захищав цілісність нашої держави» – зауважив Ігор Івасюк.

Нагадаємо, згідно з Указом Президента, в період з 18 березня по 1 травня 2015 року буде проведено демобілізацію військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період згідно з Указом Глави держави від 17 березня 2014 року про часткову мобілізацію.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ