Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області зареєстровано 24 пожежі,з них 16 пожеж сухої трави

Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області зареєстровано 24 пожежі,з них 16 пожеж сухої трави

24.03.15 13:00 0 661
21 березня о 05.59 год. в селі Пилипи Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено покрівлю будівлі на площі 14 м.кв., перекриття на площі 10 м.кв., стіни на площі 6 м.кв. та пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

21 березня о 14.16 год. в місті Рогатин виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищена покрівля будинку на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

21 березня о 16.03 год. в місті Калуш сталася пожежа тюків із пресованих відходів паперової стрічки на відкритій території. Внаслідок пожежі пошкоджено 26 тюків. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

22 березня о 13.53 год. в селі Ільці Верховинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено кімнату, перекриття над коридором та 3 м.кв. покриття будівлі. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

22 березня о 14.42 год. в селі Лісна Слобідка Коломийського району виникла пожежа альтанки біля місцевого озера. Внаслідок пожежі знищено дерев’яні конструкції альтанки на площі 12 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

22 березня о 14.59 год. в м. Івано-Франківськ сталася пожежа газової плити в одній з квартир житлового будинку. Вогнем пошкоджено газову плиту. Причина виникнення пожежі - підгорання їжі в газовій духовці. Пожежу ліквідовано власником квартири до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, за допомогою вогнегасника.

22 березня о 20.37 год. в місті Калуш виникла пожежа прибудови та даху житлового. Вогнем знищено шиферне покриття над прибудовою на площі 4 м.кв., пошкоджено приміщення прибудови, шиферне покриття та частково горище житлового будинку на площі 3 м.кв., вікно, двері, речі домашнього вжитку, електролічильник. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки електролічильника.

22 березня о 22.32 год. в селі Конюшки Рогатинського району виникла пожежа в підсобному приміщенні на 1-му поверсі 2-х поверхового будинку культури. Вогнем знищено макулатуру на площі 5 м.кв., двері підсобного приміщення. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

На Прикарпатті і надалі реєструються випадки загорань сухої трави. Тільки за минулу добу в області виникло 16 таких пожеж, які мали місце в містах Калуш, Коломия, Надвірна, Долина, Галич, смт.Рожнятів, а також на території Снятинського , Галицького, Рогатинського, Тисменицького районів і на території Болехівської та Івано-Франківської міськради.

Загалом з початку року в області виникло 670 пожеж.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аварія на залізничному ...

КОМЕНТАРІ