В Луцьку на обласну Програму підтримки демобілізованих планують витрати понад 1,5 мільйона гривень

В Луцьку на обласну Програму підтримки демобілізованих планують витрати понад 1,5 мільйона гривень

24.03.15 13:34 0 692
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник міського голови Лариса Соколовська. Нарада розпочалася хвилиною мовчання, у знак вшанування двох загиблих волинян в АТО.

На нараді розглянули питання демобілізації, четвертої хвилі мобілізації та призову громадян на строкову військову службу. Зокрема, в. о. обласного військового комісара Роман Кулик повідомив, що завдання четвертої хвилі мобілізації виконано в області на 76%. Володимир Гунчик акцентував на тому, що потрібно більше уваги приділяти соціальному захисту демобілізованих із АТО. Подбати про супровід від медичного і психологічного забезпечення до працевлаштування і добробуту їхніх сімей. Закликав активніше подавати пропозиції до комплексної обласної Програми підтримки демобілізованих, на яку планують витрати понад 1, 5 мільйона гривень.

Розглянули також питання ціноутворення на ринку продуктів харчування та нафтопродуктів області. Володимир Гунчик зауважив, що влада має важелі впливу на тих, хто безпідставно підвищує ціни на життєво важливі товари.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Аграрії краю у 2015 році ...

КОМЕНТАРІ