Волинська область: рятувальники спільно зі спеціалізованими службами провели командно-штабні навчання на території Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею

Волинська область: рятувальники спільно зі спеціалізованими службами провели командно-штабні навчання на території Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею

24.03.15 11:07 0 781
23 березня у смт. Локачі проведено командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи ЦЗ на території філії Оваднівського професійного ліцею, що знаходиться на вулиці 1-го травня, 33.

За легендою в одному з приміщень навчального закладу невідомою особою закладено вибуховий пристрій, який в подальшому здетонував. Внаслідок вибуху постраждала одна людина обслуговуючого персоналу.

Для ліквідації умовної аварії на місце події прибули черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №15, аварійна бригада районної дільниці Володимир-Волинського УЕГГ ПАТ «Волиньгаз», оперативно-виїздна бригада філії ПАТ”Волиньобленерго”, оперативна група райвідділу УМВС України в області, швидка медична допомога та створено оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Всі служби виконували свої функції згідно вказівок керівника ліквідації надзвичайної ситуації.

Адміністрація об’єкту провела евакуацію учнів та персоналу ліцею в безпечне. Після чого рятувальники приступили до розбору завалів. Під час робіт рятувальники виявили потерпілого та передали працівникам швидкої допомоги.

При підведені підсумків даних тренувань керівниками служб району, представниками РДА та управлінням цивільного захисту Волинської ОДА наголошено на важливості проведення подібних заходів у подальшому для злагодженої співпраці всіх служб району.

Окрім цього, працівники ДСНС організували навчання щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій для учнів та персоналу - провели змістовну лекцію із медійним супроводом. Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники демонстрували навчальні фільми та відеоролики соціального характеру: «Дії населення при виявленні вибухового пристрою або підозрілого предмету», «Оповіщення населення при надзвичайних ситуаціях», «Тривожна валіза», «Обережно! Терористична загроза».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові безробітний ...
Наступна новина: 453 дозволи на розміщення ...

КОМЕНТАРІ