4 квітня – День довкілля у Чернігові

4 квітня – День довкілля у Чернігові

24.03.15 11:41 0 727
Протягом квітня в Чернігові триватиме місячник із благоустрою, а на суботу, 4 квітня, заплановано проведення Дня довкілля. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Соколов.

«З метою приведення у належний стан міських територій, парків, скверів, територій підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, провести місячник із благоустрою міських територій, парків, скверів та поліпшення санітарного стану довкілля з 1 до 30 квітня 2015 року та День довкілля з прибирання міських територій – 4 квітня 2015 року», - йдеться в розпорядженні.

Районним у місті радам, управлінням та відділам міської ради, комунальним та іншим підприємствам, установам та організаціям міста, незалежно від форм власності і підпорядкування, доручено організувати прибирання та озеленення загальноміських, власних та прилеглих територій, зелених зон міста, ремонт малих архітектурних форм. Насамперед, прибиратимуться місця загального користування – парки, сквери, а також прибережні зони річок Десна і Стрижень.

У День довкілля полігон із знешкодження твердих побутових відходів безкоштовно прийматиме сміття від бюджетних організацій і установ міста.

В ході проведення місячника з благоустрою буде забезпечено прибирання міських кладовищ та ремонт братських могил і пам'ятників із наведенням належного санітарного стану на їхніх прилеглих територіях.

Координацію робіт із благоустрою міських територій здійснюватиме управління житлово-комунального господарства міської ради.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі переглянуть ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ