В Закарпатській області у смт Міжгір’я горіла будівля лазні

В Закарпатській області у смт Міжгір’я горіла будівля лазні

24.03.15 11:22 0 667
Ввечері 22 березня, в смт Міжгір’я на вул. Бокшая, пожежа охопила будівлю лазні, розташовану на подвір’ї приватного обійстя. На момент появи вогню власники господарства перебували вдома. Полум’я у дерев’яній споруді помітили мешканці сусідніх будинків, які попередили про небезпеку господарів та о 18:21 зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання на місце події прибули бійці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 18:30 їм вдалося локалізувати пожежу й о 19:15 – повністю її ліквідувати.

На щастя, обійшлося без травмованих і загиблих.

Імовірно, до загорання призвело порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Власники обійстя розтопили в лазні грубку, попарилися й пішли додому, не загасивши піч. Труба, що слугувала димарем, перегрілася й запалила дерев’яне перекриття будівлі, внаслідок чого виникла пожежа.

Завдані стихією збитки встановлюються, адже вогонь знищив опалювальну піч і речі домашнього вжитку, що зберігалися у приміщенні. Крім цього, пошкоджено стіни й стельне перекриття двох приміщень лазні.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у взаєминах ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ