Арсеній Яценюк:

Арсеній Яценюк: "Кошти на субсидії мають дійти до кожного,хто їх потребує"

25.03.15 13:41 0 610
Після проходження першого етапу бюджетної децентралізації зросли доходи місцевих бюджетів: «За січень-лютий до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 13 мільярдів гривень, що на 25% більше, ніж за аналогічний період попереднього року», - повідомив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час селекторної наради у вівторок, 24 березня, у якій від Хмельницької області взяли участь голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний, голова обласної ради Іван Гончар, міські (міст обласного значення) голови, керівники окремих департаментів.

«Усвідомлюю, що це далеко не межа. І завдяки нашій спільній роботі та реальній боротьбі з корупцією, запуску економіки фінансовий результат буде кращий», - наголосив він.

Як наголосив на нараді Міністр соціальної політики Павло Розенко, на місцеві органи влади, окрім своєчасного інформування людей про нову систему субсидій, покладається дуже важлива місія – щоб жодна заява, жодна декларація, жоден лист громадян не загубився, чи не потрапив у смітник.

Він закликав голів обласних державних адміністрацій взяти на особистий контроль питання інформування громадян про нову систему субсидій та доставки спрощених документів на оформлення субсидій до кожного споживача. «Нам потрібно знати в розрізі кожного села отримали люди відповідні документи чи ні», - підкреслив Павло Розенко.

«Для тих, кому важко зараз буде заплатити за тепло, газ та електроенергію, - ми знайшли гроші. Ваше завдання – донести ці гроші до кожної сім'ї», - звернувся Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк до керівників ОДА.

Він повідомив, що на субсидії отримують 1,2 мільйона сімей: «Ми очікуємо, що ця цифра зросте до 4 мільйонів сімей – це від 10 до 12 мільйонів громадян України».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі дільничні ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ