На Хмельниччині рятувальники роз’яснили основні правила безпеки освітянам району

На Хмельниччині рятувальники роз’яснили основні правила безпеки освітянам району

25.03.15 14:01 0 582
23 березня в актовій залі Красилівської райдержадміністрації відбулась чергова нарада керівників навчальних закладів району, в роботі якої взяли участь рятувальники.

Працівники ДСНС акцентували увагу керівників закладів освіти на забезпеченні організації і проведенні роз’яснювальної роботи в навчальних закладах, а також щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій. Окремо рятувальники роз’яснили основні заходи безпеки, порядок дій на випадок терористичної загрози та як діяти за сигналом оповіщення «Увага всім!», питання щодо поводження з вибухонебезпечними й підозрілими предметами. Особлива увага приділялася на приведення в належний стан та укомплектування необхідним майном захисних споруд, що знаходяться в школах.

Рятувальники запевнили, що чим більше людей будуть обізнаними у сфері цивільного захисту, тим більш скоординованими будуть їх дії у випадку виникнення можливих надзвичайних ситуацій. А отримані знання освітяни зможуть використовувати під час проведення тематичних уроків у навчальних закладах.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ