На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні бесіди серед соціально незахищених верств населення

На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні бесіди серед соціально незахищених верств населення

25.03.15 09:43 0 577
24 березня новоушицькі рятувальники спільно з представниками засобів масової інформації та працівниками соціального захисту здійснили подвірні обходи осель соціально незахищених громадян та багатодітних сімей, які проживають у селах Березівка, Шелестяни, Зелені Курилівці та Пижівка.

Під час заходу рятувальники провели інструктажі з правил безпеки життєдіяльності, нагадали людям правила безпеки при експлуатації електроприладів та під час користування звичним для села пічним опаленням. Співробітники Служби «101» роз’яснили людям основні правила пожежної безпеки в побуті, яких необхідно дотриматись, щоб не допустити виникнення займання в будинках. Крім того, провели бесіди на протипожежну тематику щодо необхідності бути пильними під час користування відкритим вогнем та газовим обладнанням. Також фахівці ДСНС поспілкувалися з дітьми та роз’яснили їм небезпеку необережного поводження з вогнем.

Рятувальники закликали людей не нехтувати правилами пожежної безпеки та цікавитися станом власних обігрівальних приладів і засобів опалення.

Новоушицький районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ