Хмельниччина: за зняття «порчі» 55-річна кам'янчанка віддала шахрайці 1,5 тисячі гривень

Хмельниччина: за зняття «порчі» 55-річна кам'янчанка віддала шахрайці 1,5 тисячі гривень

25.03.15 13:23 0 664
Працівники Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції розшукують зловмисницю, яка, представившись відомою «цілителькою», ошукала місцеву жительку.

Жертвою шахрайки стала продавчиня хліба з торговельного кіоску по вулиці Жукова. Близько полудня до неї підійшла незнайома молодиця та ввічливо запитала, коли працюватиме напарниця. Мовляв, минулого року допомогла їй у вирішенні делікатної проблеми. У місті проїздом, от і вирішила занести свої нові контакти. Може, знову знадобиться допомога.

Потім гостя пильно глянула на жінку і сказала: «Бачу, що пороблено на твою сім'ю. Я цілителька в третьому поколінні. Можу тобі допомогти». За декілька хвилин вона переконала жертву в необхідності негайно провести ритуал очищення і отримала від жінки 1,5 тисячі гривень для цього. Коли потерпіла прийшла до тями, то ні грошей, ні «цілительки» уже не було. За допомогою жінка звернулась до місцевих правоохоронців.

— По даному факту слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Відповідальність за скоєння такого правопорушення передбачає ув'язнення до трьох років. Правоохоронці здійснюють необхідні оперативно-розшукові заходи.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: ...
Наступна новина: В Луцьку врятуй життя дитині

КОМЕНТАРІ