На Хмельниччині кам'янець-подільські оперативники затримали організатора групи грабіжників

На Хмельниччині кам'янець-подільські оперативники затримали організатора групи грабіжників

25.03.15 08:23 0 603
Трійця молодиків, на чолі яких був 23-річний затриманий, побили місцевого студента та відібрали у нього цінні речі, прикраси та гроші.

До Кам'янець-Подільського міського відділу міліції із заявою про побиття та грабіж звернувся 20-річний юнак, студент одного із навчальних закладів міста.

Пізнього вечора після відпочинку в розважальному закладі потерпілий повертався до гуртожитку. На перехресті проспекту Грушевського та вулиці Драгоманова його наздогнали троє юнаків. Двоє із них затягнули хлопця до під'їзду найближчого будинку та побили. Інший — відібрав куртку, золотий ланцюжок, годинник, мобільний телефон та 800 гривень.

— Три доби знадобилось працівникам карного розшуку, аби вийти на слід зловмисників, — розповів начальник міського відділу міліції Віталій Козярук. — Організатор грабежу, 23-річний кам'янчанин, раніше уже судимий за злочини майнового характеру. Він зізнався у скоєному та розповів про деталі вчинення злочину. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наші працівники наразі розшукують поплічників грабіжника.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська влада ...
Наступна новина: ДСНС України - за ...

КОМЕНТАРІ