На Вінничині обласна влада опрацьовує комплекс заходів,спрямованих на створення робочих місць для переселених осіб

На Вінничині обласна влада опрацьовує комплекс заходів,спрямованих на створення робочих місць для переселених осіб

25.03.15 09:48 0 584
В ефірі ВОДТРК «ВІНТЕРА» голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій повідомив, що задля створення на Вінниччині нових робочих місць для вимушених переселенців нині опрацьовується комплекс заходів, спрямованих на переміщення промислового капіталу зі східних територій.

«В області перебуває майже 12 тисяч вимушених переселенців, більше 4 тисяч осіб – лише у місті Вінниці. Зрозуміло, що період нелегкий, адже ситуація на ринку праці в силу низки обставин достатньо непроста і знайти робочі місця проблемно. Тому поряд з питанням життєзабезпечення переселенців ми опрацьовуємо комплекс заходів, спрямованих і на переміщення промислового капіталу з тих територій, щоб створити тут робочі місця», - зауважив Валерій Коровій.

Саме для цього, підкреслив очільник регіону, 26 березня у Вінниці буде проведений перший такого роду інвестиційний форум, до участі в якому запрошено голів адміністрацій з Донецька та Луганська. У планах обласної влади також залучення програми ЄС щодо створення робочих місць для людей, які належать до категорії переселенців.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ