За нові злочини засуджено двох раніше судимих лучан

За нові злочини засуджено двох раніше судимих лучан

25.03.15 14:57 0 620
Прокуратурою міста Луцька підтримано державне обвинувачення в кримінальних провадженнях щодо двох раніше судимих за грабежі та крадіжки лучан, які скоїли нові злочини на території міста.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ці чоловіки разом та поодинці неодноразово викрадали електроінструменти, будівельні матеріали, побутову техніку та одяг з гаражів та осель в обласному центрі Волині.

Окрім того, 21 жовтня минулого року один зі спритників у нічну пору, аби заволодіти чужим майном, на вулиці Львівській у Луцьку напав на громадянина та завдав йому тяжких тілесних ушкоджень, від яких чоловік помер у лікарні.

Затримали обох зловмисників на гарячому, коли вони намагалися винести викрадені речі з помешкання, в яке проникли, пошкодивши двері.

Вироком Луцького міськрайонного суду одного зі злодіїв, який вчиняв крадіжки, визнано винним у скоєному та призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

Іншого ж, за скоєні крадіжки, грабежі та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, засуджено до семи з половиною років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Тернополі під колеса ...

КОМЕНТАРІ