В Луцьку микола Романюк оглянув хід ремонтних робіт на вулиці Гнідавській

В Луцьку микола Романюк оглянув хід ремонтних робіт на вулиці Гнідавській

25.03.15 08:38 0 731
З настанням теплої та сонячної погоди у місті Луцьку розпочато активні роботи з ремонту дорожнього покриття на вулицях та прибудинкових територіях. На окремих об'єктах розпочалися лише підготовчі роботи, а на інших - дорожні служби уже вкладають асфальтне покриття.

Так, нині тривають роботи зі влаштування щебеневого-мастикового асфальтобетону на проїзній частині вул. Гнідавській. Тут уже раніше було встановлено бордюри, влаштовано тротуари, зроблено основу на проїжджій частині. У поточному році на капітальний ремонт цієї вулиці передбачено коштів у сумі — 3 333,7 тис. грн. У минулому році освоєно – 3 801,0 тис.грн. Роботи виконують працівники ТзОВ „Луцькавтодор-Сервіс”.

Оглянути хід робіт та поспілкуватися з працівниками дорожньої служби приїхав міський голова Микола Романюк та його заступник Тарас Яковлев.

Міський голова Микола Романюк залишився задоволений роботою працівників „Луцькавтодор-Сервіс”. Він наголосив, що на цій вулиці дуже інтенсивний рух, адже це шлях з мікрорайону ЛПЗ до центральної частини Луцька. За його словами, роботи на цій вулиці були розпочаті у минулому році. Завершити асфальтування планують уже завтра. Після цього буде нанесено дорожню розмітку. Міський голова зауважив, що на цій вулиці хочуть облаштувати велодоріжку, нанісши на проїжджій частині відповідну розмітку.

„На цей рік ми виділили 25 мільйонів гривень на капітальний ремонт, 6 мільйонів гривень на поточний ремонт та 10 мільйонів гривень на прибудинкові території”, - зазначив Микола Романюк.

Також він наголосив, що цьогоріч планують продовжити ремонтні роботи на проспектах Соборності до перехрестя з вулицею Чорновола, Волі, вулиці Чорновола та інших. Також планують на вулицях, де нема твердого покриття, провести грейдерування, а на частині - зробити білощебеневе покриття.

Ремонтуватимуть цьогоріч й тротуари на проспекті Соборності з облаштуванням велодоріжки, Відродження, Волі.

Микола Романюк зауважив, що проблемною є вулиця Карпенка-Карого. Нині її планують привести у належний стан. На жаль, капітального ремонту провести цьогоріч тут не можуть через відсутність коштів. Проте, планують виготовити необхідну документацію, щоб провести реконструкцію у наступному році.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові неповнолітній ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ