У Луцьку здійснюють капітальний ремонт вулиць та прибудинкових територій

У Луцьку здійснюють капітальний ремонт вулиць та прибудинкових територій

25.03.15 16:19 0 642
З початком сприятливих погодних умов у нашому місті розпочали роботи з ремонту прибудинкових територій та доріг. Так, лише у Привокзальному районі зараз тривають підготовчі роботи з капітального ремонту чотирьох дворів. На прибудинковій території Привокзальна, 15 - Гулака-Артемовського, 25 працівники ТзОВ “ДПМК” зняли дорожнє покриття та встановили бордюри.

Окрім цього, капітальний ремонт здійснюється у дворах на вул. Арцеулова, 1, 3, 5, 7, вул. Гулака-Артемовського, 21, 23, вул. Арцеулова, 9, 11 — Гулака-Артемовського, 25а, пр-т Молоді, 23- Соборності, 13.

Як розповідає директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький, при здійсненні робіт були враховані пропозиції лучан.

Також зараз тривають роботи з ремонту моста на вулиці Шопена. Роботи здійснює підприємство “Транс-Міст”. Його працівники влаштовують асфальтне покриття та укріплюють міст. Вартість складає 300-400 тис. грн.

Вже укладено асфальт на вулиці Чорновола. Працівники “Луцькавтодор” зараз облаштовують обочину. Іван Кубіцький зауважив, що таким чином міська влада сподівається розвантажити дорогу на пр-ті Соборності в районі гіпермаркету “Там-Там”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Львові свободівець ...

КОМЕНТАРІ