В Луцьку школа писанкарства

В Луцьку школа писанкарства

25.03.15 14:09 0 605
Світле Христове Воскресіння, Великдень - головна подія року для православних християн . Напередодні цього найбільшого православного свята, 23 березня 2015 року стартував проект “Великдень для солдата ”, який складається з двох частин: “Школи писанкарства” для дітей з сімей учасників АТО та дітей з сімей, які потребують соціальної підтримки.

Захід організований Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з фондом “Фонд Ігоря Палиці- Новий Луцьк'' та Інститутом мистецтв СНУ ім. Лесі Українки.

Озброївшись фантазією та неймовірним бажанням творення дива власними руками, кожен з маленьких писанкарів творив унікальний витвір мистецтва-писанку, яка увібрала в себе образно-символічний зміст, адже кожна крашанка, зроблена дітьми, буде подарована воїнам, які зараз перебувають у Луцькому військовому госпіталі.

Для нашого народу писанка - символ життя, миру та благополуччя, і безсумнівно, ці обереги будуть зігрівати серця наших героїв, які щодня жертвували собою заради нашого майбутнього.

Творчі майстер-класи матимуть змогу відвідати діти з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки: діти з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, діти з сімей, члени яких мобілізовані та перебувають у зоні АТО, діти з особливими потребами, а також діти з сімей, які тимчасово переїхали з окупованої території.

Заняття триватимуть з 23 березня по 10 квітня 2015 року.

По закінченні заходу кожен з учасників отримав чудові набори для писанкарства від фонду “Фонд-Ігоря Палиці-Новий Луцьк”.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

(290548, 290546)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ