Волинські свободівці відправили 10 тонн продуктів та автономну електростанцію українським бійцям на Донбас

Волинські свободівці відправили 10 тонн продуктів та автономну електростанцію українським бійцям на Донбас

25.03.15 08:02 0 735
23 березня 2015 року Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська відправив для потреб української армії 10 тонн продуктів харчування, а також провіянт та засоби гігієни. Крім того, українські бійці отримають відремонтований автомобіль "Бандерівка" та 30-кіловатну автономну електростанцію.

До збору продуктів активно долучилися кілька районів, зокрема Іваничівський, Володимир-Волинський, Луцький та Любомльський, а також місто Володимир-Волинський.

Екс-голова Іваничівської РДА свободівець Андрій Бадзюнь придбав 30-кіловатну автономну електростанцію, яка буде забезпечувати електроенергією батальйон "Карпатська Січ".

" ми відправили черговий вантажний автомобіль до лінії фронту на Донбас, а саме 14-й бригаді в район міста Горлівка, а також добровольчому батальйону "Карпатська Січ", який перебуває у селищі Піски. Відремонтований автомобіль "Волинянка", який ми назвали "Бандерівка", тепер буде служити вірою і правдою бійцям 14-ї бригади. Автомобіль нам передав лучанин Орест Ковальчук. А до справного стану його довів депутат Луцької райради від ВО "Свобода" Олег Доленко. Таким чином ми виконали прохання нашого побратима Максима Ромащука", - розповів голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська свободівець Сергій Коба.

Автомобіль освятив капелан батальйону спеціяльного призначення "Січ" отець Олександр Вронський.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершувати достроково ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ