В Закарпатській області правоохоронці Виноградова затримали раніше судимого чоловіка за побиття своїх знайомих

В Закарпатській області правоохоронці Виноградова затримали раніше судимого чоловіка за побиття своїх знайомих

25.03.15 16:26 0 620
Суперечка, яка виникла між подружжям та їхнім приятелем, закінчилась бійкою. В результаті чоловік і його дружина з тяжкими тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні, а їхньому гостю загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення районної лікарні доставлено 44-річну жінку та її 53-річного чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, чоловік із дружиною мешкають в м.Виноградів і напередодні вдома розпивали спиртні напої зі своїм знайомим. Між нетверезими чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку.

Винуватця бійки правоохоронці затримали. Як було встановлено, цей 44-річний виноградівець вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і був раніше судимий за крадіжки та бійки.

За даним фактом слідчим Виноградівського РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Відносно зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові свободівець ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ