На Закарпатті в 100 ДТП загинуло 19 чоловік і ще 113 травмувалися

На Закарпатті в 100 ДТП загинуло 19 чоловік і ще 113 травмувалися

25.03.15 12:09 0 544
Про це на прес-конференції в УДАІ області повідомило його керівництво.

24 березня, в управлінні Державтоінспекції Закарпатської області відбулася прес-конференція. З журналістами зустрілися т.в.о. начальника УДАІ області підполковник міліції Михайло Місарош та керівники структурних підрозділів управління.

Як зазначив Михайло Місарош, аварійність на Закарпатті порівняно з минулим роком знизилась. Так, станом на 23 березня на автошляхах області скоєно 100 (за минулий рік - 115) дорожньо-транспортних пригод, в яких 19 людей загинуло (проти 26) та 113 (проти 133) отримали тілесні ушкодження.

З початку року скоєно дві ДТП з вини неповнолітніх, в яких дві дитини отримали тілесні ушкодження. Загалом за участю неповнолітніх сталося 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких 10 дітей травмовано.

Керівник управління також зазначив, що з 23 по 30 березня на території Закарпаття працівниками ДАІ спільно з Укртрансінспекцією, департаментом житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації проводиться моніторинг випуску пасажирських автобусів на лінію. Зокрема, міліціонери оглядають, як проводиться щоденний передрейсовий технічний огляд транспортних засобів і медичний огляд стану здоров'я водіїв.

- Уже за перші два дні моніторингу в області складено 24 адміністративних протоколи. Зокрема, за технічну несправність транспортного засобу, перевезення пасажирів більше встановленої норми, відхилення від визначеного маршруту руху, перевезення пасажирів без передрейсового медичного та технічного огляду, а також за випуск на лінію технічно несправних транспортних засобів, - повідомив начальник сектору автомобільно-технічної інспекції УДАІ області Володимир Шаркадій.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ