В Житомирській області під час спалювання бур’яну чоловік отримав опіки спини

В Житомирській області під час спалювання бур’яну чоловік отримав опіки спини

25.03.15 11:24 0 660
23 березня, близько 05:00, до приймального відділення Андрушівської центральної районної лікарні поступив 41-річний мешканець селища Червоне. Медики діагностували у чоловіка опіки спини 2-3 ступенів.

Зі слів постраждалого, напередодні, ввечері, він спалював бур’ян біля свого будинку. Під час очисних робіт жарина з вогнища потрапила чоловіку під одяг. Не зумівши швидко скинути з себе тліючий одяг, господар травмувався. Наразі чоловік перебуває в опіковому відділенні Житомирської обласної лікарні.

Це вже не перший випадок, коли під час спалювання сухостою, громадяни отримують сильні опіки та травми, деколи з трагічними наслідками. У зв’язку з цим Управління ДСНС в області вкотре наголошує на важливості дотримання правил пожежної безпеки, особливо на відкритих територіях. Під час проведення спалювально-очисних робіт необхідно обов’язково мати поряд первинні засоби пожежогасіння та обов’язково контролювати все, що відбувається. Ні в якому разі не можна спалювати траву у вітряну погоду, так як вогонь швидко розповсюджується по території і може перекинутись і на приватні домоволодіння, розташовані поряд та принести шкоду як довкіллю, так і людям.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Експеримент у Хмельницькому ...

КОМЕНТАРІ