Івано-Франківщина: рятувальники навчали дітей в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»

Івано-Франківщина: рятувальники навчали дітей в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»

25.03.15 15:18 0 582
На території Рожнятівської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» з метою ознайомлення мешканців краю та учасників навчально-виховного процесу із діяльністю пожежно-рятувальної служби, донесення до їх свідомості основних правил безпеки життєдіяльності та заходів безпеки на можливі ризики виникнення надзвичайних ситуацій.

Дітям продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні у місцевих вогнеборців. Також учні могли відчути себе у ролі справжніх рятувальників, примірявши захисні костюми, бойовий одяг та каски пожежних.

Працівники пожежно-рятувальної служби звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки вдома при користуванні електричними та газовими приладами, застерегли школярів від небезпечних забав із сірниками та запальничками. Також діти дізналися про заходи безпеки у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів.

Заходом залишилися задоволені усі – як присутні, так і організатори. Адже акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» ще раз довела, що служба порятунку «101», хоч і є державною за формою, по суті своїй - народна. ЇЇ бійці вміють не лише ліквідовувати надзвичайні події та навчати населення правилам безпечної поведінки у побуті та на вулиці, а і дарувати гарний настрій оточуючим.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ