Дільничні інспектори міліції викрили івано-франківця,підозрюваного у крадіжці мобільних телефонів

Дільничні інспектори міліції викрили івано-франківця,підозрюваного у крадіжці мобільних телефонів

25.03.15 11:06 0 550
В Івано-Франківську правоохоронці затримали місцевого жителя за підозрою у вчиненні крадіжки мобільних телефонів з крамниці. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

В міліцію звернулася місцева жителька з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що працює в одному із мобільних магазинів міста, свій телефон вона залишила на прилавку, коли показувала відвідувачу з вітрини телефон. Коли виявила, що мобільний зник, звернулася до міліції. Вона розповіла правоохоронцям, що того дня до магазину зайшов хлопець, який мав намір купити мобільний телефон. Саме після його візиту вона виявила, що її телефон зник та той, що показувала.

Проведеними оперативними заходами працівники міліції встановили особу, яка може бути причетною до скоєння цієї крадіжки. Зловмисником виявився 28-річний івано-франківець, який розповів працівникам міліції, що мобільні встиг продати, а отримані кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці також перевіряють громадянина до вчинення аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ