В Унівській Лаврі освятили сім автомобілів батальйону "Львів"

В Унівській Лаврі освятили сім автомобілів батальйону "Львів"

25.03.15 15:55 0 554
Церемонія освячення відбулась у неділю, 22 березня, в Святоуспенській Унівській Лаврі, що в Перемишлянському районі. Сім автомобілів, які відправлять найближчим часом у зону проведення АТО, були придбані завдяки постійній тісній співпраці координатора батальйону міліції патрульної служби особливого призначення «Львів» – ректора ЛьвДУВС Валерія Середи та голови Благодійного Фонду Ростислава Мельника.

Участь у освяченні взяли 20 бійців батальйону «Львів», їхній командир Ігор Вольський, координатор підрозділу Валерій Середа та інструктори батальйону Степан Гнатюк та Володимир Цьорох. Серед присутніх був також і власник автомайстерні в м. Перемишлянах Володимир Кулеба, який відзначив, що п'ять нових авто, серед яких два «Nissan Patrol», «Nissan Navara», «Mitsubishi L200» та вантажний фургон «Mercedes», пройшли детальний технічний огляд та були переобладнані відповідно до побажань самих бійців. Ще два позашляховика, що повернулись із зони АТО, були повністю відремонтовані.

Саме повертаючись з Перемишлян до Львова, бійці відвідали Святоуспенську Унівську Лавру, де священик храму здійснив обряд освячення автотранспорту. Окрім того, в самій лаврі хлопці помолились за здоров'я усього українського війська, яке нині захищає територію держави від окупанта, та поставили свічки за упокій душ загиблих побратимів.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС,

Світлини Тараса Атаманова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ