У Львівській області мешканця Стрия оштрафовано за продаж алкогольних напоїв з рук

У Львівській області мешканця Стрия оштрафовано за продаж алкогольних напоїв з рук

25.03.15 12:44 0 622
Дільничні інспектори Стрийського міського відділу міліції викрили місцевого мешканця, який продавав алкогольні напої з рук у центральній частині міста. За рішенням суду його притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Як пояснив сам правопорушник, клієнтам він реалізовував «оковиту» власного виробництва – розводив спирт з водою. Цю суміш розливав у скляні ємності. Таким чином він заробляти через скрутне матеріальне становище, хоч і усвідомлював, що такий «бізнес» є незаконним та карається законодавством.

Упродовж місяця правоохоронці вже двічі виявляли факти продажу 35-річним місцевим мешканцем алкогольним напоїв з рук у центрі міста. Кожного разу складали щодо правопорушника протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч.3 ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Днями Стрийський міськрайонний суд розглянув обидві адміністративні справи та притягнув місцевого мешканця до відповідальності. За кожен факт незаконної діяльності на нього накладено штраф в розмірі 510 гривень.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Журналіст Костянтин фон ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ