У Львівській області у Самборі під час розпивання спиртних напоїв жінка умисно поранила співмешканця

У Львівській області у Самборі під час розпивання спиртних напоїв жінка умисно поранила співмешканця

25.03.15 09:34 0 571
У вчиненому кримінальному правопорушенні підозрювана зізналася. Згідно статті 121 Кримінального кодексу України, жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Самбірського міського відділу міліції, 24 березня, поступило повідомлення від чергової медсестри Самбірської центральної районної лікарні. Жінка повідомила, що до них доставлено 34-річного чоловіка з ножовим пораненням.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що вночі, потерпілий у себе вдома розпивав з 30-річною співмешканкою спиртні напої. Згодом, між ними виникла суперечка під час якої жінка взяла ніж та вдарила ним чоловіка у груди.

«У вчиненому кримінальному правопорушенні підозрювана зізналася. Зараз вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу», - розповів начальник Самбірського міського відділу міліції майор міліції Василь Черепущак.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: водій ...
Наступна новина: Тернопілля: у Зарубинцях на ...

КОМЕНТАРІ