Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

25.03.15 15:49 0 579
24 березня о 04:23 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в будівлі сільської ради у селі Димка Глибоцького району. До місця події було направлено 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока, місцеві пожежні охорони сіл Валя Кузьміна, Тарашани та Опришени. Загорання виникло на горищі будівлі. Через дерев’яні конструкції споруди полум’я швидко поширилося по всій будівлі і охопило площу 120 кв.м.. Також на пожежі виникло сильне задимлення, через що рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу була ліквідована. Вогнем знищено покриття будівлі, пошкоджено перекриття. Завдяки оперативним та чітким діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати будівлю сільської ради. Попередньою причиною виникнення пожежі стало коротке замкнення електромережі. На пожежі ніхто не постраждав.

У селі Нижні Станівці Кіцманського району горіла господарська будівля місцевої мешканки. Рятувальники міста Кіцмань та місцеві пожежні команди сіл Нижні Станівці та Верхні Станівці, які були направлені за місцем виклику, ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю будівлю. Бійці ДСНС врятували від знищення поруч розташований житловий будинок, на який міг перекинутися вогонь. Постраждалих немає.

Ще одна пожежа в господарській будівлі сталася в місті Вижниця. Оскільки споруда була повністю дерев’яною, вогонь за лічені хвилини охопив всю будівлю. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та ще одну господарську будівлю. Рятувальники міста Вижниця, які за 5 хвилин прибули на місце події, ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих немає.

У Чернівцях по вул. Путильській сталося загорання копиці сіна та кукурудзянки. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру ліквідували пожежу, не допустивши перекидання вогню на поруч розташовану господарську будівлю. Вогнем знищено 1 тонну сіна.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ