Розмірковуючи,чи допомагати Україні,світ дає агресору час підготуватися до масштабного наступу

Розмірковуючи,чи допомагати Україні,світ дає агресору час підготуватися до масштабного наступу

25.03.15 17:05 0 630
"Один за всіх і всі за одного!". Очевидно, цей принцип не стосується більшості держав світу та України. У той час, коли на сході нашої країни триває війна і гинуть люди, – Європа спокійно розмірковує над тим, чи варто втручатися у конфлікт і надавати нам підтримку. Одними закликами до керівництва Росії і санкціями, на які Путін майже не реагує, нічого не доб'ємося, так війна може тривати ще багато років, і не лише на Донеччині і Луганщині. Президент Порошенко тільки 16 березня 2015 року звернувся до Верховної Ради з проханням невідкладно ухвалити постанову про допуск миротворців ООН на територію України. Вважаю, що така необхідність насправді виникла уже давно, і питання про миротворців не мали розглядати тільки миротворці мали би вже давно бути на Донбасі, і для цього потрібне не лише прохання України – пришвидшити цей процес міг би й західний світ. Вирішити проблему можна тільки, якщо усі діятимуть швидко і злагоджено, а поки усе затягується – ми даємо можливість ворогу прорахувати наші наступні кроки і готуватися до більш масштабних нападів. Саме це і відбувається зараз: поки провідні країни зволікають у підтримці – президент Росії Путін віддає наказ про приведення Північного флоту, окремих з'єднань Західного військового округу і повітрянодесантні війська у повну бойову готовність (нібито в рамках раптової перевірки). Зокрема, до раптової перевірки боєготовності Північного флоту, з'єднань ЗВО і ПДВ залучено 38 тис. військовослужбовців, 3360 одиниць військової техніки (в тому числі до 40 бронетранспортерів), 41 корабель, 15 підводних човнів, 110 літаків і вертольотів, залучені самохідні артилерійські установки і зенітні гарматно-ракетні комплекси.

Для чого ця потужна, так би мовити, перевірка – усім зрозуміло. І звичайно, до нових очікуваних чи неочікуваних нападів Росії найперше треба бути готовій Україні, але в Україні Путін не зупиниться, і таке ж жахіття, яке коїться зараз на Донбасі, загрожує багатьом європейським державам.

Тому потрібно нарешті реально об'єднуватися, не просто робити вигляд, що хтось є на боці України і засуджує агресора, а конкретними вчинками це доводити: допомагати зброєю, необхідним обладнанням, максимально витісняти Росію з життєво важливих для кожної держави європейських та світових організацій тощо. Уже й так надто багато часу втрачено. Не втратьмо шанс повернути мир!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові внаслідок ...
Наступна новина: У міській раді обговорили ...

КОМЕНТАРІ