У Рівненській області "Вартові" підтримали учасників АТО піснею

У Рівненській області "Вартові" підтримали учасників АТО піснею

25.03.15 16:41 0 662
Відомчий міліцейський ансамбль «Вартові» відвідав бійців АТО, які проходять реабілітацію. Захід відбувся у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, що у Клевані.

Учасники ансамблю підготували для підопічних госпіталю програму з народних та патріотичних пісень, насичених позитивною енергією, злагодою і гармонією.

- У цей складний для нас усіх час найбільш гостро відчувається потреба у єдності та підтримці один одного задля досягнення спільної перемоги, - зазначив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. – Такі заходи надихають, згуртовуть, піднімають бойовий дух та сприяють швидшому одужанню бійців.

Серед слухачів були також і літні люди, які проходять лікування у госпіталі. Усі присутні із захопленням слухали концерт, а після виконання пісні «Слава героям» аплодували стоячи. Вони подякували «Вартовим». А заслужений працівник культури з Дубенщини виконав разом із ансамблем свою авторську пісню.

- Нам приємно, що за допомогою музики змогли підняти присутнім настрій, подарувати часточку своєї душі з вірою у перемогу та гідне майбутнє нашої країни, - підсумував творчий керівник ансамблю, заслужений працівник культури України Михайло Назаренко.

Крім пісень, правоохоронці привезли також малюнки від вихованців відомчого дитсадка.

СЗГ УМВС України

В Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові внаслідок ...

КОМЕНТАРІ