Тернопільщина розвиватиме співпрацю з Вірменією

Тернопільщина розвиватиме співпрацю з Вірменією

25.03.15 12:45 0 657
На цьому наголосив голова обласної ради Василь Хомінець під час зустрічі керівництва області та міста з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні Андраніком Манукяном. Очільник облради висловив високоповажному гостю подяку за візит та увагу до краю. «Завдяки вірменським інвестиціям відновлюється діяльність спиртзаводу у Зарубинцях на Збаражчині, – зазначив Василь Хомінець. – У складний час вірмени вклали кошти у модернізацію підприємства, що врятувала його від повного знищення. Переконаний, що спільно нам вдасться відпрацювати модель реанімації інших заводів».

Андранік Манукян наголосив, що вірменський народ завжди був і буде на позиціях зміцнення дружніх відносин з Україною, а також налагодження співпраці у різних галузях – економіці, культурі, освіті тощо. Саме тому у Тернополі було відкрите Почесне консульство Республіки Вірменія, Почесним консулом якого є Норік Геворкян.

Василь Хомінець зауважив, що на честь приїзду високоповажного гостя на щоглі біля приміщення обласної ради піднято державний прапор Вірменії.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ