Буковинець,котрий вимагав у чернівчанки гроші,перебуває під вартою

Буковинець,котрий вимагав у чернівчанки гроші,перебуває під вартою

26.03.15 11:19 0 590
Чернівчанин підпалив автомобіль буковинки, а згодом вимагав 700 доларів США від потерпілої за інформацію про пожежу. Під час передачі грошей міліціонери затримали зухвалого зловмисника.

Чоловік запевняв 32-річну чернівчанку у тому, що йому відомо хто підпалив її автомобіль, а за інформацію вимагав значну суму коштів. Однак жінка вагалася чи віддавати гроші, тоді зловмисник пригрозив спалити її салон краси. Після розмови із вимагачем буковинка одразу ж звернулася до міліції із відповідною заявою.

Працівники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області провели ряд оперативних заходів і під час передачі коштів затримали зловмисника. Як з'ясувалося, 32-річний чернівчанин 9 березня на вулиці Н. Яремчука обласного центру сам же й підпалив автомобіль буковинки. Йому було відомо, що потерпіла заможна, а у такий спосіб хотів збагатитися.

Відомо, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, хуліганство та шахрайство.

Слідчі Першотравневого райвідділу міліції буковинцю вже оголосили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу, а місцевим судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім цього, працівники міліції підозрюють зловмисника у підпалі автомобіля 34-річного чернівчанина. Між потерпілим та підозрюваним був конфлікт, тож зловмисник вирішив поквитатися із своїм опонентом. Вночі 9 лютого підпалив транспортний засіб чернівчанина, котрий був припаркований біля будинку на вулиці Стефюка обласного центру.

За фактами умисного знищення майна відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДАІ Волині за круглим ...
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ