В Чернівецькій області одне з пріоритетних завдань рятувальників – роз’яснювальна робота з людьми

В Чернівецькій області одне з пріоритетних завдань рятувальників – роз’яснювальна робота з людьми

26.03.15 10:17 0 595
З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадянами, виховання культури безпечної поведінки в людей, працівники Управління ДСНС України у Чернівецької області постійно проводять агітаційно-масову роботу в навчальних закладах краю. Так, зокрема, 24 березня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальний захід в Чернівецькому коледжі Львівського національного аграрного університету, що знаходиться в обласному центрі по вул. Доброго. «Враховуючи нинішню ситуації в країні, кожна людина повинна володіти культурою безпечної поведінки. Тому в нашому закладі значна увага приділяється роз’яснюванню правил безпеки» – зазначив директор коледжу Наталія Сорочан.

Захід розпочався із того, що рятувальники розповіли педагогічному колективу та обслуговуючому персоналу закладу, які були присутні на зустрічі, про випадки можливих надзвичайних ситуацій техногенного характеру та про дії населення у разі їх виникнення. Також людям розповіли про основні заходи безпеки, про місце знаходження захисних споруд цивільного захисту в області та як діяти за сигналом оповіщення «Увага всім!». Особливу увагу рятувальники приділили питанню щодо поводження з вибухонебезпечними й підозрілими предметами. А для кращого засвоєння матеріалу, фахівці Управління продемонстрували педагогам навчальні відеофільми. Окрім цього, щоб в ході навчального процесу освітяни проводили подальшу роз’яснювальну роботу і зі студентами, рятувальники вручили викладачам пам’ятки та методичні рекомендації з правилами безпеки.

Такі інформаційні заходи мають на меті всебічне навчання викладачів, які можуть передати ці знання дітям, діям у разі можливої небезпеки та запобігання травмування й загибелі людей під час різних надзвичайних подій та ситуацій.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фізико-математичний ...

КОМЕНТАРІ