Сторожинецькі правоохоронці викрили зловмисника,котрий обікрав автомобіль буковинця

Сторожинецькі правоохоронці викрили зловмисника,котрий обікрав автомобіль буковинця

26.03.15 10:07 0 633
Мешканець села Киселів заліз до машини чоловіка та поцупив сумку з грошима. Загальна сума збитків - 5 тисяч гривень.

Про крадіжку зі свого автомобіля до Сторожинецького райвідділу міліції повідомив 27-річний мешканець села Великий Кучурів. Аби знайти особу, котра скоїла даний злочин, співробітники міліції детально опитали місцевих мешканців, котрі і вивели на слід крадія. Ним виявився 38-річний мешканець села Киселів. Чоловік зізнався у скоєному злочині.

Як виявилося, потерпілий залишив свій автомобіль на одній із вулиць села. Зловмисник підійшов до транспортного засобу, смикнув за дверцята. Як виявилося, авто було незамкнене. Тож чоловік забрав сумку з грошима та втік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

А буковинська міліція радить: не залишайте цінні речі в автомобілях - цим ви привертаєте увагу злодіїв. Аби убезпечити своє добро від цупких рук крадії необхідно завжди замикати автомобіль, навіть якщо вам потрібно відійти у справах лише на «хвилину». Також не потрібно залишати в автомобілях цінні речі, особливо на видних місцях – на передній чи задній панелях, сидіннях тощо. Таким чином ви самі підсвідомо провокуєте зловмисників. Як правило, в багатьох випадках здобиччю злодіїв стають GPS-навігатори, відеореєстратори, автомагнітоли. З салону автомобіля так само «пропадають» сумки, документи, ноутбуки, мобільні телефони. При цьому злодії псують замки дверей, розбивають скло, завдаючи подекуди значніших збитків, ніж вартість викраденого майна.

І якщо ж Ви стали свідком того, як підозріла особа намагається проникнути в автомобіль, телефонуйте на «102». Не будьте байдужими, адже оперативні повідомлення в рази збільшують шанси викрити зловмисників!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ