На підприємстві “СКФ Україна” приводять у належний стан захисне укриття

На підприємстві “СКФ Україна” приводять у належний стан захисне укриття

26.03.15 10:30 0 637
Перебуваючи на підприємстві “СКФ Україна”, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк та його заступник Тарас Яковлев оглянули захисне укриття, яке є на цьому підприємстві.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що це питання нині актуальне, адже на території країни йде війна. На його переконання, усі наявні захисні споруди мають бути у належному стані та готові у будь-який момент прийняти громадян.

Генеральний директор “СКФ Україна” Володимир Цибульський зауважив, що захисне укриття, яке є на підприємстві, одночасно може розміститися 2,5 тисяч людей. За його словами, керівництво підприємства “SKF” виділило більше 1,2 мільйона гривень, щоб привести його у належний стан. Нині тривають роботи із заміни старих труб, системи опалення, відновлюється дизельна електростанція тощо.

Він наголосив, що раніше таким об'єктам не приділялося необхідної уваги, адже в країні був мир та спокій, і ніхто не чекав можливої агресії. Нині ставлення до цього у всій країні потрібно переглянути. Володимир Цибульський зауважив, що у випадку небезпеки тут зможуть розміститися усі працівники підприємства, мешканці мікрорайону, правоохоронці.

Це захисне укриття збудоване ще у 1981 році разом із одним з корпусів Луцького підшипникового заводу. Загальна площа 2,5 тисячі квадратних метрів. Цей об'єкт має усе необхідне обладнання, щоб громадяни могли безпечно перечекати надзвичайну подію. Тут є автономна система енергозабезпечення, вентиляція повітря, вбиральні, запаси питної та технічної води тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ