Відкритий чемпіонат міста Луцька з шашок визначив найсильніших

Відкритий чемпіонат міста Луцька з шашок визначив найсильніших

26.03.15 12:20 0 671
У місті Луцьку з метою подальшого розвитку шашок, їх популяризації серед дітей та молоді, підвищення спортивної майстерності юних шашкістів, а також для відбору кращих спортсменів для участі у Чемпіонаті області, в приміщенні клубу «Біла тура» міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, комітет по фізичній культурі та спорту спільно з управлінням освіти Луцької міської ради організували та провели відкритий чемпіонат міста Луцька з шашок серед юнаків та дівчат у вікових категоріях 7-11 і 12- 16 років.

Двадцять вісім учасників, серед яких були і дві дівчинки у шашкових поєдинках за швейцарською системою в 9 турів з часом 25 хвилин на партію кожному учаснику, виборювали звання найсильніших.

Переможець змагань визначався за найбільшою сумою набраних очок.

Серед молодших шашкістів переміг Олександр Волох, який набрав 7,5 очок з 9 можливих. Друге місце виборов Станіслав Каштанов (5 очок), а Дмитро Шептелей з чотирма очками став третім.

У старшій віковій групі переміг Сергій Григорович (7,5 очок). Роман Заячківський, набравши 6 очок, але за кращим коефіцієнтом Бухгольця другий, а Богдан Лучинський (6 очок) — третій.

Переможці та призери чемпіонату нагороджені дипломами комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ